Over ons

Wij, zijn Wildest! Fotografie

Onze passie voor beeld:

Wildest! Fotografie is opgericht in 2009 met als specialisatie eventfotografie. Nu we een aantal jaar verder zijn, is Wildest! Fotografie ruim ervaren in verschillende takken van de fotografie.

Grote en kleine producties ondersteunen; dat was het doel. Lokale carnaval verenigingen tot aan Q-Music’s Foute Party. Wij pakte elk event aan met ons unieke inzicht.
Per toeval kwam Cycle4You op ons pad, een spinning event voor het goede doel. Nadat deze foto’s online kwamen, werden wij al snel gevonden door meerdere organisatoren en zijn wij op den duur wereldwijd steeds grotere sportevents gaan fotograferen.

Intussen is Wildest! Fotografie gegroeid naar een bedrijf met een specialiteit in evenementen, sportevenementen en interieur. De missie is onze klanten voorzien van de allerbeste foto’s voor hun zaak. Of het nu gaat om perfectie voor social media, content of foto’s voor flyers; wij schieten met veel passie en enthousiasme de foto’s. Met Wildest! Fotografie krijg je een partner die meedenkt over de gewenste beelden en een bulk aan energie over de vloer. Wij gaan tot het uiterste om samen tot het mooiste resultaat te komen. En met de jarenlange ervaring komt dat zeker goed.

Santos van den Berg

Mijn naam is Santos van den Berg, 30 jaar oud en áltijd vol energie – maar dan ook echt altijd. Ik ben ontzettend graag bezig en heb het liefst veel om handen. Gewoon lekker bezig blijven; daar word ik oprecht blij van. En dan het liefst samen met én voor andere ondernemers. Dankzij mijn ongekende drive en enthousiasme weet ik van elk project een succes te maken.

Continue ben ik zoekende naar toffe projecten om op te pakken. Over fotografie ben ik gepassioneerd en ik creëer graag de beste beelden voor ondernemers om hun onderneming mee te promoten.

Door mijn sportieve achtergrond en Rotterdams karakter kan ik met iedere situatie omgaan. Ik ben recht door zee, eerlijk en denk graag met je mee in oplossingen.

Tot snel! Laten we samen iets moois maken.