Fitnessfotografie

Breng jouw club tot leven met fitnessfotografie!

Wij fotograferen onvergetelijke momenten in jouw club!

Met onze diepgaande expertise in de branche, leggen wij de essentie van jouw sportclub op unieke wijze vast. Van bruisende groepslessen tot gepersonaliseerde trainingssessies en meeslepende portretten van jouw getalenteerde trainers – wij leveren beelden die de ware energie en passie van jouw club uitstralen. Wij tillen jouw sportclub naar het volgende niveau met sprekende content!

Stel je voor: jouw fitnessclub schitterend in het centrum van de aandacht, vastgelegd in beelden van ongekende perfectie. Bij ons staan twee indrukwekkende pakketten klaar om jouw club naar nieuwe hoogten te tillen.

Pakket 1: Fit Essentials – Een waardevolle keuze voor intieme clubs, persoonlijke trainers en het verrijken van jouw huidige sociale media en website content. Met dit pakket duiken we 3 uur lang in de fotografie op locatie en presenteren we met trots 20 hoogwaardige foto’s. Deze foto’s staan klaar om jouw online aanwezigheid te laten stralen. Creëer een podium voor jouw club bij jouw klanten!

Investering voor Fit Essentials: Slechts €650,-

Pakket 2: Ultimate Fit – Het ultieme totaalpakket voor jouw fitnessclub! Op maat gemaakt voor clubs met ambitieuze plannen. Met een fotografische sessie van maar liefst 5 uur op locatie en de mogelijkheid om figuranten uit te nodigen, bezorgen wij jou 50 beelden van topklasse. Hiermee beschik je maandenlang over hoogwaardige content die nieuwe klanten aantrekt en jouw groei bevordert.

Investering voor Ultimate Fit: Slechts €950,-

De opties zijn grenzeloos! Van bruisende groepslessen binnen en inspirerende personal trainingen in de buitenlucht, tot doordachte professionele portretten en het minutieus vastleggen van de kleinste details. Alles ligt binnen handbereik! En als jouw ideale visie niet precies past binnen deze pakketten, dagen we je uit om contact op te nemen voor een op maat gemaakt voorstel.

Kies voor ons en geef jouw fitnessclub de meest krachtige content die het verdient!

En er is meer: Ontdek de voordelen van ons content abonnement waarmee je per kwartaal of halfjaarlijks nieuwe foto’s kunt laten maken tegen een nog aantrekkelijker tarief!

 

Let op: onze prijzen zijn gebaseerd op het standaardpakket en zijn exclusief BTW en reiskosten.

Anytime Fitness Ede

“Santos was mijn keuze als fotograaf voor de opening van mijn Anytime Fitness club in Ede. Zijn frisse blik en ervaring in de fitnessbranche resulteerden in geweldige foto’s! Ik beveel Santos van harte aan!”

KimBrouns.nl

”Santos is energiek, prettig in de omgang en een hele goede fotograaf. Ik beveel Santos van harte aan!“

Anytime Fitness Groenlo

“Door de energie en duidelijke richtlijnen die Santos geeft komt onze club perfect in beeld.”

Gelijk boeken of gewoon even sparren?

Neem nu contact op en til jouw club naar een hoger niveau met nieuwe, spraakmakende content!

Vermeld de datum, tijd en manier van contacteren.