Anytime Fitness x Wildest! Fotografie

Unieke content in een vast concept!

JOUW CLUB UNIEK IN BEELD

Met onze ervaring binnen de Anytime Fitness formule, fotograferen wij al jouw unieke facetten binnen de club. Toestellen, (Groeps)-les zalen, uitstraling en sfeer worden uniek vastgelegd en zijn bijzonder uitnodigend voor nieuwe leden.

 

RAZENDSNELLE LEVERTIJDEN

Al binnen 10 werkdagen nieuwe foto’s, bewerkt en te gebruiken op jouw website, social media platformen of zelfs drukwerk!
Deze foto’s worden vrij van logo’s of watermerk aangeleverd in verschillende formaten zodat deze direct te gebruiken zijn.
Jouw gepersonaliseerde foto’s tillen jouw social media en website naar het volgende niveau!

WIJ DENKEN MEE!

Vanuit een marketing oogpunt schieten wij alvast content om later te gebruiken. Denk hierbij aan gepersonaliseerde stock-fotografie waar je op kan bouwen!
Een win-actie, WOD of zelfs een groepsles aankondiging? Jij zit nooit meer zonder content!

Wat kunnen wij betekenen voor jouw club?

 

Met Wildest! Fotografie haal je een partner in huis die net even verder denkt. Wij maken een analyse van jouw club bij binnenkomst. Lopen een rondje, bekijken wat hoekjes en vanuit daar volgt het overleg. Na het overleg gaan wij direct over tot fotografie. Binnen het Anytime Fitness compleet pakket vallen de volgende onderdelen:
* Sfeerfotografie (De club gefotografeerd uit verschillende hoeken, meerdere standpunten en verschillende oogpunten)
* Detailshots (De kleinste details, doorkijkjes, apparatuur, groepslesattributen en nog veel meer!)
* Personeel (Jouw personeel is het visite kaartje van de club. Deze zullen op een mooie plek een portret geschoten krijgen. Hierdoor creëer je meer interactie met jouw klant!)
Social-Media & Drukwerk Alle foto’s worden aangeleverd in kant-en-klare bestanden om te gebruiken voor social media, website en zelfs drukwerk!

Gelijk boeken of gewoon even sparren?

Neem nu contact op en til jouw club naar een hoger niveau met nieuwe, spraakmakende content!

Vermeld de datum, tijd en manier van contacteren.